Tu ai auzit de orasul brasovean deasupra caruia vegheaza cetatea Rasnov ? Este bine cunoscut faptul ca, este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice iar acum are o locatie proaspat renovata si dornica de oaspeti. Pensiunea Rosenau Rasnov abia asteapta sa va cunoasca.
Conform publicatiei de turism Traveler, Cetatea Rasnov se afla pe lista celor mai frumoase 10 castele din lume pe timp de iarna.

Conform unei legend pe care o stiu de la bunici, in perioada in care imigrantii au ajuns in Tara Barsei, de pe un deal, s-a putut vedea intreaga vale plina de trandafiri. De aici numele orasului Rasnov dar si emblema acestuia, acei trei trandafiri infloriti.

Chiar daca Rasnovul este situat la o distanta de doar 15 km fata de Brasov unde gasiti o multime de variante pentru cazare, noi va recomandam ceva nou, cu miros de proaspat renovat.

Pensiunea Rosenau detine 13 camere recent renovare isi asteapta oaspetii cu un decor deosebit care impleteste armonios traditionalul cu modernul. Totul a fost gandit si conceput pentru ca oaspetii pensiunii Rosenau din Rasnov sa se simta alintati.

Pensiunea dispune de un restaurant unde se pot servi preparate de tot felul intr-un decor traditional superb. Respecta toate masurile de securitate si distantare sociala.

Camerele double sunt dotate cu baldachin si mobilier cu aspect rustic, sunt ideale pentru cuplurile care doresc sa se rupa de tot ceea ce este cotidian si sa se retraga in linistea si intimitatea oferita de Pensiunea Rosenau din Rasnov.

Alege o camera dubla cu vedere catre curte sau catre Cetatea Rasnovului pentru sejurul tau.
Pe o raza de cativa kilometri, usor de parcurs atat cu masina cat si pe jos, se afla Cetatea Rasnovului, Dino Park, Pestera Valea Cetatii, Rezervatia de ursi de la Zarnesti, Poiana Brasov sau Rezervatia Naturala Piatra Craiului.

Daca sunteti la drum cu copiii, Rasnov are pregatita o surpriza pentru cei mici dar si pentru voi, cei mari. Dino Park unde atat adultii, cat si copiii pot trai o experienta unica plimband-se printre dinozauri, pe o suprafata de 1.5 hectare. Dino Parc nu este doar un muzeu in aer liber cu dinozauri, ci si un parc de aventura excelent, unde traseele prin copaci si tiroliana sunt generatoare de adrenalina.