Despre noi

Rosenau, pensiune in Rasnov recent renovata

In pensiunea Rosenau din Rasnov miroase a nou si a curat. Am hotarat ca este timpul sa aducem imbunatariri in serviciile de cazare oferite, motiv pentru care cele 13 camere au fost renovate si modernizate pentru un grad ridicat de confort. Am pus accent pe sentimentul de familiaritate, pe traditie si pastrarea stilului arhitectonic cu influente sasesti.

Am pastrat aceleasi tarife de cazare si ne-am propus sa oferim oaspetilor care revin la noi oferte de cazare in Rasnov greu de refuzat.

Cazare in Rasnov aproape de zonele de interes

Pe o raza de cativa kilometri, usor de parcurs atat cu masina cat si pe jos, se afla Cetatea Rasnovului, Dino Park, Pestera Valea Cetatii, Rezervatia de ursi de la Zarnesti, Poiana Brasov sau Rezervatia Naturala Piatra Craiului.

Rasnovul este un oras interesant, cu o istorie si o arhitectura unde influentele sasesti se simt la tot pasul. Turistii pot vizita acest orasel linistit si se pot bucura de evadarile in natura, traseele fiind marcate si cu diferite grade de dificultate.

Rosenau, pensiune cu facilitati pentru familii si grupuri

Pensiunea Rosenau dispune de 13 camere care pot gazdui atat persoane aflate in trecere sau cu afaceri in Rasnov cat si familii in concediu sau colegi aflati in team building. Astfel, pensiunea te asteapta cu 7 camere duble matrimoniale, 2 camere twin, 3 camere triple si un apartament cu doua camere alaturate.

Pensiunea dispune de un restaurant unde se pot servi preparate de tot felul intr-un decor traditional superb.

Respectam toate masurile de securitate si distantare sociala. Dezinfectam frecvent suprafetele pentru ca oaspetii nostri sa fie in siguranta.

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.