Cand spui week-end romantic, fugi cu gandul la ei doi, mana de mana, facand bagajul si fugind departe de acasa. Iti fuge gandul direct la o locatie cu un view superb, o camera cu baldachin, lumanari, decor romantic. Nu trebuie sa lipseasca sticla de sampanie si trandafirii. Locatiile acestea sunt din ce in ce mai cautate, mai ales cand dorim sa scapam de monotonia si agitatia orasului. Pensiunea Rosenau din Rasnov dispune de toate acele descrieri de mai sus, doar va asteapta cu usile deschise si proaspat renovate.

Programul haotic, zilele care se repeta, job-ul, task-urile. Parca nu mai reusesti sa te deconectezi. Ei bine, stop. Ai nevoie de o pauza. Profita de acel week-end liber caci clipele petrecute impreuna cu persoana draga sunt mai pretioase decat orice.

Cele mai indragite momente sunt acele cand impreuna planificati vacanta sau poate doar un city break. Acel loc pe care dorii sa il descoperiti si traiti impreuna.

cazare pensiunea rosenau

Camera renovata Pensiunea Rosenau Rasnov

Atunci cand iubesti, ai vrea sa ii daruiesti totul celui de langa tine. Chiar ar fi pacat sa nu transformi sfarsitul de saptamana intr-un weekend romantic, incat sa uitati de toate problemele si sa va incarcati cu energie pozitiva si putere pentru cele pe care urmeaza sa le infruntati.

Inchideti telefoanele, deconectati WiFi-ul, uitati de laptop. Tot ce va trebuie este o camera foto cu care sa imortalizati momentele voastre si multa energie si chef de drumetie pe potecile inguste ale padurilor.

Luna aceasta este luna iubirii.. Vine Dragobetele.

Dragobetele are radicini vechi, fiind sarbatorit din timpuri vechi, probabil chiar din timpul dacilor si este asemanat lui Eros sau Cupidon.

Traditia cerea ca in ziua de 24 februarie, imbracati in haine de sarbatoare, fetele si flacaii sa se intalneasca in fata bisericii de unde plecau prin padure, sa caute flori de primavara. Florile gasite erau adunate in buchete si daruite fetelor.

Pe dealurile din sat se aprindeau focuri in jurul carora stateau si vorbeau fetele si baietii, iar la ora pranzului, fiecare fata se intorcea in sat alergand, obicei numit zburatorit, urmate de cate un baiat caruia ii cazuse draga. Daca baiatul o ajungea, iar fata il placea si ea, il saruta in vazul tuturor.

De aici provine expresia “Dragobetele saruta fetele”, iar acest sarut era logodna celor doi pentru cel putin un an.

Ai mai sus toate motivele si ideile pentru un weekend special in doi. Imaginatie, iubire si voi doi. Doar atat.